pies


The Pie Shop

While most food businesses maximize their retail space by having small kitchen space, the Happy Apple Pie Shop is just the opposite. Our kitchen and retail space are carefully designed to accommodate guests, employees and students in wheelchairs. Our large, flexible kitchen design is based on our experience working in the River Forest Kitchen, the commercial kitchen space where we began the business.

Upon entering the front door, you can see into the kitchen behind the sales counter. Everyone who works at the Happy Apple Pie Shop is part of the community. There is no invisibility here!

Kudos to our architect, Deborah Kent, also a mom whose daughter has worked with us making pies. Debbie was immediately able to plan a space that would work for everyone. Some of the finishing work will be done by friends and parents. We are filled with gratitude for the help and loving support that has come our way!